Hemmakebab

Imorrn ska tåget till Hallsberg, det som jag på facebook en gång citerade som framtidens tåg med hänseende till min kommande yrkeskarriär, tänk om jag vetat då att jag redan satt på det när jag började åka Upptåget till och från Arlanda. För att återknyta till den inledande frasen så är det dags för lite skola igen efter tre veckors lärorik och bra praktik som genererade i trevlig betygsättning. Så jag har inga klagomål utan det flyter på precis som man vill att det ska. Blir förmodligen tillsvidareanställning direkt vilket känns väldigt tryggt och bra, anställd redan till nästa praktik och får utbildningslön som genererar en stadig månadsinkomst. Och är det något man behöver på sluttampen så är det pengar. Känns mer och mer som pengarna kommer få svårt att räcka till men med detta tillskott behöver jag inte känna mig orolig.

 

Helgen blev en lugn tillställning med främst umgänge med Emil och besök hos både mormor och morfar och farmor och farfar vilket i båda fallen aldrig är fel. I fredags vankades dessutom en experimentell måltid i form av hemmagjord kebab vilket var väldigt gott. Det är dessutom en väldigt ambitiös måltid att laga, men det får pappa ta cred för, där man blandar ihop fläskfärs med nötfärs, kryddor, knådar ihop till en deg som ska stå i ugnen i flertalet timmar för att sen svalna i kylskåpet över natten. Sen steker man till det dagen efter när man skärt upp den. Som sagt så var det gott. Långt ifrån fy skam på något det vis. I skolan vankas det för övrigt fordonsutbildning på Rc2 och T44 (ett elektriskt och ett diesel lok) som förmodligen är nyttigt och givande, intalar jag mig, men som på samma gång känns fruktansvärt ovärt med tanke på att jag ska köra över 30 år nyare fordon som dessutom är motorvagnar. Men man får förmodligen en nyttig överblick som kan vara bra att ha.


Kommentarer
Postat av: annika

gud vad spännande med hemmagjord kebab. jag har ätit kebab max 5 gånger i mitt liv.

2012-03-18 @ 22:44:46
URL: http://labbes.blogg.se/
Postat av: Simon

Oj, inte mer! Kebab som är så gott dessutom även om det förmodligen inte är sådär jättenyttigt...

2012-03-19 @ 22:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0