Pizza
Att ta till sig tips om matlagning är oftast väldigt givande och kan många gånger förhöja en måltid. Idag blev jag tipsad, efter att ha pratat om att göra hemmagjord pizza, om att ha på västerbottenost istället för vanlig rivost samt ha märket "Eriks sås" på bearnaisen istället för "Lohmanders" som det oftast blir. Båda delarna bidrog till en mycket trevligare smakupplevelse än i vanliga fall. Fick tips om att riva vitlök i olivolja också ha på men jag var naiv nog att tro att den vitlök som fanns i kylskåpet var ok men nej...Skulle köpt en ny helt enkelt. Men slängde på bacon, champinjoner och fetaost så det blev riktigt lyckat ändå. Ska tacka min kollega för tipset nästa gång.
I helgen var det jobb. Lördagen var lugn hela dagen förrutom sista svängen från Gävle då ATC: n bestämde sig för att krångla rejält. Fastnade i uppstartssekvensen när jag skulle starta om den och efter ett flertal försök till reseter var det bara ge upp och inse att det här tåget far ingenstans. Maxfart 80 km/h till Uppsala är väl inte precis idealet för varken mig eller resenärerna. Växlade tillbaka till Gävle och byta med det Upptåget som precis ankommit Gävle så förseningen landade på 23 minuter. I Uppsala var det någonstans mellan 15-16 minuter så anslutningen med SL sprack men 801: an till Arlanda lyckades vi hålla så någorlunda gott slutade det. Men nog om tåg! Till helgen vankas det 40- års middag för en kollega. Ska bli riktigt roligt!
Kommentarer
Trackback